Noble Center - Green Concept

Green Concept

Noble Center Convenience Redefined

Convenience Redefined

It is the first high-rise office complex in Papua New Guinea to incorporate vertical landscaping concepts into its design. The Noble Center aims to create an environmentally friendly and green work place atmosphere. It also incorporates an automatic sun-shading system on all sides of the building, improving the buildings energy efficiency.

Functionally, the building is self-sufficient combining working, living and holistic facilities including; rooftop gym, sky cafeteria and ground retail. The building has adopted 6 layers of security management systems; including perimeter security, manned security guard, building access control, lift card system and tenancy access control together with a CCTV system. The Noble Center boasts dual receptions: Champion Parade and Stanley Esplanade, providing more ease of accessibility.